Andreea Tonciu, PIPĂITĂ PE SÂNI, la restaurant! Iubitul ei nu e cuminte deloc | FOTO ÎN ARTICOL


20 Oct 2015 10:47

Andreea Tonciu est în culmea fericii de când l-a cunoscut pe noul său iubit, Denis. Cei doi sunt împreună de numai câteva săptămâni, dar bruneta este foarte fericită. Mai mult, ea posteză continuu, pe rețelele de socializare, imagini tandre cu ei doi.

După ce a publicat pe o rețea de socializare două fotografii cu ea, goală, în pat, în brațele iubitul ei, Andreea s-a lăsat pozată într-un restaurant, în timp ce se uita în telefon, iar iubitul ei, o îmbrățișa și o… pipăia pe sâni. Încântată și mândră de relația ei, bruneta a publicat imaginea pe internet.

Andreea a vorbit de curând despre noua ei relație, declarându-se extrem de îndrăgostită. ”Este un băiat foarte frumos, primul bărbat din viața mea despre care pot să spun că este frumos. Ne înțelegem foarte bine, suntem la început. Este cuminte. Eu am bani, așa că nu contează dacă are sau nu bani. Normal că are. El e mai mic decât mine. Urmează să ne mutăm împreună. E primul băiat de care m-am îndrăgostit după o relație de 7 ani”, a spus Andreea Tonciu, la Antena Stars.