Loredana Chivu, FĂRĂ SUTIEN, la o ședință foto | FOTO ÎN ARTICOL


15 Oct 2015 14:17

Loredana Chivu, una dintre cele mai apetisante prezențe de pe micul ecran, a făcut senzație la cea mai recentă ședință foto.

Fosta asistentă TV a lui Capatos, ajunsă între timp la Kanal D, are de ceva timp colaborări cu câteva case de modă, pentru care pozează frecvent. La cel mai recent shooting pe care l-a realizat, blonda a purtat o ținută care o îmbrăca destul de mult. Loredana a compensat însă acest lucru, nepurtând sutien la vestuța minusculă și etalându-și sâniiu în toată splendoarea. Blonda a publicat imaginea pe  rețea de socializare, unde amicii virtuali au ”răsfățat-o” cu mii de Like-uri.

S-a plimbat între Antena 1 și Kanal D

Loredana Chivu a plecat de la emisiunea “Un show pacatos”, unde era angajată ca asistenta. Decizia blondei vine la puțin timp după ce s-a reangajat în trustul Intact. Fosta asistentă “păcătoasă” a fost inițial concediată în luna ianuarie a acestui an, când reprezentanții Antena 1 au decis să renunțe la ea și la Anamaria Mocanu pentru a o reangaja pe Daniela Crudu. Dupa câteva luni, Chivu a apărut la mai multe emisiuni de la Kanal D, iar mai apoi s-a reangajat la “Un show pacatos”. Nu aținut-o însă mult deoarece, din motive financiare, blonda a decis să renunțe la colaborarea cu trustul Intact și să reia colaborarea cu emisiunea mondenă de la Kanal D.