Ramona Gabor DEZVĂLUIE SECRETUL: de ce sunt modelele atât de slabe


15 Oct 2015 14:09

Despre Ramona Gabor se știe că este un model apreciat în Dubai, unde defilează, pozează și duce o viață de prințesă de pe urma contractelor din modelling.

Mai mult, pentru a fi atât de dorită de designeri, ea trebuie să fie mereu în formă maximă și să nu ia deloc în greutate. Și chiar reușește, fotografiile arătând clar că sora lui Moni este trasă prin inel și foarte sexy, Ramona a ținut să precizeze, de curând, pentru amicii ei, cum se face toate modelele sunt slabe și, mai ales, cum reușesc asta.

”Îmi place când trebuie să plec de acasă la 6.30 dimineață și mă întorc la 11 seara. Îmi place la nebunie nu? :))) Modele au o viață atât de ușoară și lumea e curiosă să știe cum de suntem atât de slabe. Păi, avem foarte mult de muncă și prea puțin timp să mănâncăm…”, a spus Ramona, cu o notă de ironie, publicând și o imagine a unei conversații avute pe telefon cu organizatorii unui eveniment de modă, în care ea și colegele ei erau anunțate că trebuie să se prezinte cu noaptea în cap la repetiții.

Tu ce părere ai?